Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Manichiura - pedichiura, unghii false cu gel si acril
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Servicii manichiura pedichiura:

- Manichiura-Pedichiura;FRENCH;
- Unghii False cu GEL sau acril;
- Tratament cu parafina maini/picioare;
- Manichiura/Pedichiura SPA;
- Unghii false cu french permanent;
- Intretinere Unghii False;
- Aplicat Acril pe Unghii Naturale.

Centrul de Estetica ESTHETIQUE BEAUTY CENTER foloseste in cadrul tratamentelor doar produse profesionale apartinand celor mai apreciate marci: GUINOT, KERASTASE, ACADEMIE, O.P.I., L'Oreal Professionnel, Peggy Sage

Esthetique Beauty Center este un salon de infrumusetare care inca de la deschiderea sa a reusit sa depaseasca asteptarile celor care i-au trecut pragul. Situat la intrarea in Parcul Cancicov, intr-o zona verde si linistita a orasului Bacau, Esthetique a devenit rapid un reper pentru persoanele in cautarea unui refugiu relaxant din trepidantul ritm cotidian.

O data intrate in salonul nostru, acestea devin o parte din lumea Esthetique, o lume simpla, eleganta si in acelasi timp avangardista. Filosofia noastra este una bazata exclusiv pe intelegerea importantei emotiei estetice si nu si nu da nici o sansa compromisului privind standardele serviciilor oferite.

Vizitati-ne si veti fi convinsi de atuurile noastre: locatia inspirata,profesionalismul echipei, standardele serviciilor si calitatea produselor. De asemenea veti descoperi ca singurul nostru „defect” este acela ca suntem PERFECTIONISTI.
Din Gura in Gura