Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii de infrumusetare Bacau
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Esthetique Beauty Center este un salon de infrumusetare care inca de la deschiderea sa a reusit sa depaseasca asteptarile celor care i-au trecut pragul. Situat la intrarea in Parcul Cancicov, intr-o zona verde si linistita a orasului Bacau, Esthetique a devenit rapid un reper pentru persoanele in cautarea unui refugiu relaxant din trepidantul ritm cotidian.

O data intrate in salonul nostru, acestea devin o parte din lumea Esthetique, o lume simpla, eleganta si in acelasi timp avangardista. Filosofia noastra este una bazata exclusiv pe intelegerea importantei emotiei estetice si nu si nu da nici o sansa compromisului privind standardele serviciilor oferite.

Vizitati-ne si veti fi convinsi de atuurile noastre: locatia inspirata,profesionalismul echipei, standardele serviciilor si calitatea produselor. De asemenea veti descoperi ca singurul nostru „defect” este acela ca suntem PERFECTIONISTI.

Esthetique Beauty Center
St.Razboieni,Nr.48
Tel.: 0234 – 570.575

Site: http://www.esthetiquebc.ro

Servicii COAFOR:Tuns,Tratamente L’Oreal Professionnel,Tratamente KERASTASE, Coafat, Vopsit, Schimbare Culoare, Extensii PAR NATURAL,Permanent.

Servicii COSMETICA: Tratamente faciale GUINOT;Tratamente faciale ACADEMIE; Tratamente faciale HOLYLAND;Epilare;Vopsit sprancene;Make-up.

Servicii MANICHIURA PEDICHIURA: Manichiura;Pedichiura;FRENCH;Unghii False cu GEL sau acril; Tratament cu parafina maini/picioare; Manichiura/Pedichiura SPA; Unghii false cu french permanent;Intretinere Unghii False;Aplicat Acril pe Unghii Naturale.

Centrul de Estetica ESTHETIQUE BEAUTY CENTER foloseste in cadrul tratamentelor doar produse profesionale apartinand celor mai apreciate marci: GUINOT, KERASTASE, ACADEMIE, O.P.I., L'Oreal Professionnel, Peggy Sage

Scoala de Coafor, Cosmetica, Manichiura-Pedichiura ESTHETIQUE BEAUTY CENTER


Esthetique Beauty Center organizeaza cursuri de calificare acreditate de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse.

COSMETICA- nivelul de pregatire 3, durata cursului -9 luni, pret 2.500 ron;
COAFOR –nivelul de pregatire 2, durata cursului 5 luni, pret 2.000 ron;
MANICHIURA- nivelul de pregatire 1, durata cursului 3 luni, pret 1.000 ron.

Acest curs imbina intr-un mod armonios teoria si practica, cursantii avand posibilitatea de a aplica ceea ce invata in mod teoretic, ceea ce ii ajuta la sedimentarea cunostintelor. Suportul de curs si materialele necesare sunt incluse in taxa de scolarizare.

Va asteptam sa ne contactati la:
Esthetique Beauty Center
St.Razboieni, Nr.48, Bacau
Tel: 0234 – 570.575

Site: http://www.esthetiquebc.ro

Coafura, Cosmetica, Manichiura, Pedichiura;

-Scoala de Coafor, Cosmetica, Manichiura-Pedichiura. Cursuri acreditate de Ministerul Muncii;
-Produse Profesionale: GUINOT, KERASTASE ,ACADEMIE, O.P.I.,L'Oreal Professionnel, Peggy Sage;
-Servicii complete de infrumusetare la cele mai ridicate standarde.
Din Gura in Gura